SMERFY SERDECZNIE WITAJĄ I DO SWOJEJ WIOSKI ZAPRASZAJĄ!

listopad 2017

Zanim poprosisz rodziców o ...

Pan Jarek ze Straży Miejskiej w Białymstoku, przeprowadził nam prelekcje na temat: "Zanim poprosisz rodziców o psa". Przedstawiał nam obowiązki, które wynikają z posiadania psa, oraz obejrzeliśmy śmieszny film ze zwierzakami w roli głównej.

MISIE, MISKI I NIEDŹWIADKI

Dzień czarnego kota - który nie przynosi pH

Wspólnie z Krasnalami obchodziliśmy dzień czarnego kota. Odbyło się przedstawienie "Chory kotek", a następnie gry i kocie zabawy. Zakończone kocim medalem. miau ;)

11 LISTOPADA - DZIEŃ NIEPODLEGŁOŚCI

NOWE HORYZONTY EDUKACJI FILMOWEJ - "CHODZĘ DO KINA"

W ramach programu Nowe Horyzonty Edukacji Filmowej już, po raz drugi byliśmy w kinie Forum, na seansie "Zestaw filmów krótkich - chodzę do kina". Przed seansem Pan zapoznał nas z tematyką filmów - wyobraźnia. Mamy też zadanie przed kolejnym seansem musimy narysować stwora z naszej wyobraźni.

SPACER - ZAPALAMY śWIECZKI

Archiwum wydarzeń grupy "Smerfy"

wrzesień 2016

WRZESIEŃ